Perfil

Vaig néixer a Barcelona l'any 1971 i ara hi visc, tot i que he passat molts anys d'infantesa i adolescència vivint a La Cerdanya, la meva segona llar.

Sóc economista i he treballat força anys en les àrees de marketing, comunicació i comercial d'empreses tecnològiques i de serveis, dirigint equips de treball i desenvolupant tasques de suport en empreses i entitats públiques. M'agrada treballar en equip i dur a bon port projectes amb sentit, que ajudin a les organitzacions a acomplir els seus objectius i també a aconseguir un món millor.

Ara estic posant en marxa l'empresa BookMovies, que ajuda a les editorials i als autors a promocionar millor els seus llibres gràcies a la producció, agregació i distribució de booktrailers, petits clips publicitaris que connecten de la forma més directa a lectors i llibres. A més, presto serveis de marketing i comunicació per a empreses i entitats públiques a través de Marcomprojects i gràcies a una àmplia xarxa de partners.

Miro d'estar al dia del què passa al món, del què es mou a internet, de les noves formes de comunicació i de les eines tecnològiques que van sorgint. Segueixo la política del meu país, que voldria més lliure i més just, i m'encanta gaudir de la cultura en moltes de les seves variants: música, cinema, teatre, art, literatura,...Sóc del Barça, soci, fanàtic i patidor, i vaig a l'estadi sempre que puc.

Pots connectar-te amb mi a linkedin i seguir-me al twitter.