Abans escrivia a...

Al mes de febrer de 2006 vaig començar a escriure el bloc La Finestra del Marketing i la Comunicació, on explicava experiències viscudes a nivell professional. Vaig escriure sobre marketing online, comunicació empresarial, organització d'esdeveniments. innovació, publicitat, etc. i recollint idees escoltades en jornades diverses o llegides en llibres i a la web.

Al juliol de 2007 vaig iniciar un nou bloc, Consumidor Cultural, per explicar vivències artístiques viscudes, tant bones com dolentes: concerts, exposicions, llibres, cinema, teatre, òpera, televisió,...Al cap d'un temps vaig apuntar al meu bon amic Edu al projecte i així es va enriquir el ventall de propostes culturals per gaudir a Catalunya.

També al 2007 vaig obrir un bloc per parlar del Barça, des de la tercera graderia. Vaig comentar amb passió partits i novetat , amb bons i mals moments, durant dues temporades. La primera molt decepcionant, amb la fi d'un equip fantàstic comandat per Ronaldinho i Rijkaard, i la segona espectacular, amb Guardiola i Messi i la consecució del triplet. Vaig pensar que era un gran final pel bloc, però no! mesos més tard guanyàvem tres títols més i el Barça es va convertir en el de les 6 copes.

Ara, a l'agost del 2010, les meves inquietuds professionals i les meves passions personals les aglutino en aquest únic espai, danilorente.cat.