30 de maig del 2011

Quina temporada més bèstia!

Si a l'agost del 2010 ens haguessin dit....:

- que els tres títols importants de la temporada en els haurem de jugar en 20 dies contra el Madrid del Mourinho i dels 500 kilos en fitxatges.
- que el Xavi estarà lesionat 2 mesos al principi de temporada
- que el primer partit de Lliga a casa el perdrem contra l'Hércules, recent ascendit, degut al cansament pel Mundial guanyat per La Roja.
- que el Puyol estarà lesionat els darrers 4 mesos de la temporada
- que veurem jugar el Busquets i el Mascherano de parella de centrals. És més, el Mascherano salvarà una pilota al darrer minut com a últim defensa per evitar caure eliminats a la Champions.
- que el Cristiano farà... 40 gols!!! a la Lliga i serà pichichi
- que per guanyar la Lliga un altre cop haurem de fer més de 90 punts
- que el Guardiola tindrà una hèrnia discal
- que el defensa més en forma no serà ni el Puyol ni el Piqué ni l'Alves, sino que serà l'Abidal, però que al març l'hauran d'operar de càncer de fetge i se'n sortirà; és més, jugarà els 90 minuts del darrer partit de la temporada!
- que acusaran a l'equip de dopatge des dels mitjans madrilenys, i que potser per això el Barça és l'equip d'Europa a qui li faran més controls antidoping sorpresa.
- que des de l'equip amb més faltes i amb més targetes de la Champions s'acusarà als jugadors de fer comèdia al camp per enganyar els àrbitres, i se'ns denunciarà per això a la UEFA.
- però que, malgrat tot, guanyaríem 5 a 0 al Madrid. (anda ya!)

Si això ens haguessin dit a l'agost del 2010, no ens ho haguéssim cregut, i si ens haguessin dit que segur que tot això passaria, hauriem signat que el Barça sobrevisqués i fes un paper digne a la temporada que tot just començava...

Doncs no, la temporada ha acabat d'una altra manera ben diferent. Hem fet el millor futbol que s'ha vist mai i hem guanyat la Lliga i la Champions.

Gràcies equip!


1 comentari: